+36-20-333-6475 info@omniverzum.hu
Oldal kiválasztása

MEDICUS CURAT, NATURA SANAT – AZ ORVOS KEZEL,

A TERMÉSZET GYÓGYÍT….. A TUDATOSSÁG PEDIG ÁTFORMÁL

Azt gondolom, hogy az egészség nem csupán a betegség hiányát jelenti, hanem egy olyan testi, érzelmi, mentális és lelki jóllétet, ahol egy kiteljesedett, harmonikus és boldog állapotban tapasztalhatjuk meg Önmagunkat.
Az a modern világ és az a társadalom, amiben jelenleg élünk, egyáltalán nem támogatja azt, hogy nekünk, mint emberi lényeknek alapvető jogunk és lehetőségünk lenne ehhez a fajta boldog élethez.

Mindannyian érezzük a saját bőrünkön, hogy egy hatalmas átalakulás zajlik Földön és égen, kívül és belül a létezés összes síkján.

Az elmúlt pár év különösen felerősítette a befelé tekintés és önvizsgálat fontosságát, és nagyon sok embert sarkallt arra, hogy különféle testi, lelki betegségeire keressen gyógyulást.

Gombamód szaporodnak a kisebb-nagyobb szellemi műhelyek, jóga stúdiók és lassan minden második hírdetés a facebook folyamban valamilyen coach hírdetése, aki a biztos megoldást kínálja életünk szinte összes bajára.

Ebből is látszik az, hogy hatalmas igény lett arra, hogy az érzelmi elakadások általi és a hagyományos orvoslás eszközeivel gyógyíthatatlan betegségben szenvedők keresik a gyógyulást, a kiutat.

Akár a csillagok állása, akár a politikai elit nyomása, akár az egymást követő világkorszakok ciklikus változása a valódi oka, de mindenképpen látnunk kell azt, hogy az életünk valóban nem lesz már olyan, mint amilyen volt ezelőtt. Valami végérvényesen megváltozott mindannyiunk életében.

Amikor valaki a lelki fájdalmak mélységében vagy az elviselhetetlen fizikai szenvedés állapotában keresi a megkönnyebbülés és a gyógyulás útját, akkor néz szembe a legtöbb ember azzal a ténnyel, hogy a hagyományos orvosi ellátás keretében szinte semmit nem tudnak tenni a tényleges és tartós gyógyulás érdekében.

Ilyenkor a legtöbb ember, akiben van még elszántság és kitartás a gyógyulást illetően, valószínűleg valamilyen alteratív terápia felé veszi az irányt.

A természetgyógyászat, komplementer terápiák, a különféle masszázsok nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy az adott egyén megkönnyebbüljön, tünetei enyhüljenek.

Azonban az a tapasztalatom, hogy egyetlen módszer sem képes önmagában csodát tenni és végső gyógyulást eredményezni. Ahhoz, hogy teljes és visszafordíthatatlan gyógyulás következzen be az egyén életében, ahhoz a személyiségnek kell megváltoznia.

A BETEGSÉG UGYANIS NEM MÁS, MINT AZ ÉNTUDAT RÉSZE, mely a
személyiségünk részévé vált azáltal, hogy azonosultunk vele.

Azt gondolom, hogy bármilyen szert vagy techikát is alkalmazzunk a gyógyulás érdekében, azok csak eszközök maradnak. Ezek az eszközök vagy eljárások mind abban segítenek, hogy az egyén energetikai rendszerében és tudatában létrejöjjön az a fajta tartós változás, ami elhozza a gyógyult állapotot.

A lelki, mentális, érzelmi és fizikai szintű gyógyuláshoz elengedhetetlen a testtel való kapcsolódás is.
Ennek egyik csodálatos eszköze a jóga és a jógaterápia során használatos tisztító eljárások.

Ahogy egy betegség sem egyik napról a másik napra jött létre, úgy a gyógyuláshoz vezető út sem lehet rövid. Instant és gyors megoldást lehet ígérni, ahogy teszik is sokan, de a tartós eredmény eléréséhez bele kell tennünk a saját részünket is. Nem is keveset.

„Medicus curat, natura sanat.” – Az orvos kezel, a természet gyógyít….. a tudatosság pedig átformál.

Minden eszköz a maga nemében csodálatos és a megkönnyebbülés érzését fogja adni. Minden hangzatos idézet és motiváló videó erőt és lelkesedést ad, ami nagyon fontos. És annak aki lelkileg a padlón van, életmentő lehet.

De a valódi gyógyulást a saját benső erőnk felfedezése és megélése, valamint a tudatosságunk által újraalkotott énünk ereje fogja elhozni.

EZ AZ ÚT AZ ÖNISMERET ÚTJA, mely akkor kezdődik, amikor hajlandóak vagyunk felelősséget vállalni a saját életünkért és szembenézni valamennyi elfojtásunkkal, megtagadott részeinkkel és képesek vagyunk még egyszer átélni azt a fájdalmat, amit egész életünkben igyekeztünk elrejteni önmagunk elől.

Tüske nélkül nincs rózsa. Önmagunkon végzett önismereti munka nélkül nincs valódi és tartós változás.
Ráfordított idő nélkül nincs elcsendesedés és nincs mélységeiben megélt lelki tapasztalás. Gyakorlás nélkül nincs testi átalakulás.
Ahogy a betegség gyökere, úgy a gyógyulás forrása is bennünk van.

Mindezt a munkát nem tudom helyetted elvégezni, de segíteni tudlak abban, hogy elindulj az úton és képes legyél tenni Önmagadért.
Ha elakadsz, segíteni tudok, ha elesel, a kezemet nyújtom feléd, de felállnod Neked kell.

Várlak szeretettel csoportos óráimon. 💙

Egyéni terápiás időponért jelentkezni lehet a jogagyakorlasenikovel@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 266 7266 – os telefonszámon vagy messenger üzenetben.

Helyszín:
Omniverzum Szabadegyetem
Budapest XIII. kerület, Váci út 4.
II. emelet 5.
82-es kapucsengő

Csoportos órák:

SZERDA
7:00 – 8:30 REGGELI ÉBRESZTŐ GYAKORLÁS
10:30 – 12:00 SENIOR JÓGA – GYAKORLÁS IDŐSEBB KOROSZTÁLY SZÁMÁRA
15:30 – 17:00 TINI JÓGA – DIÁKOK SZÁMÁRA
17:30 – 19:30 KÖZÉPHALADÓ GYAKORLÁS

PÉNTEK
10:00 – 12:00 KÖZÉPHALADÓ GYAKORLÁS
15:30 – 17:00 MINDENT AZ ALAPOKTÓL – MINITANFOLYAM KEZDŐK ÉS ÚJRA KEZDŐK SZÁMÁRA
17:30 – 19:30 NŐI JÓGA – KÖZÖS GYAKORLÁS, RELAXÁCIÓ, ELMÉLYÜLÉS, BESZÉLGETÉS

A fenti időpontok a végleges órarend kialakulásáig egyéni igény szerint még változtathatók.

Az OMNIVERZUM SZABADEGYETEM honlapján találjátok a programok részletesebb leírását:
https://omniverzum.hu/joga-az-onismeret-utja/

Bejelentkezés: jogagyakorlasenikovel@gmail.com

Messengeren is el tudtok érni, valamint mobiltelefonon.

Számom: + 36 30 266 7266

Szeretettel,
Enikő 💙

Várlak szeretettel:
Áros Enikő

jógaoktató és jógaterapeuta

+36-30/266-72-66

jogagyakorlasenikovel@gmail.com

Árak

1 alkalom: 2.900.- Ft

3 alkalmas kezdő bérlet: 7.500.- Ft

10 alkalmas bérlet: 26.500.- Ft (a bérlet 3 hónapig érvényes)

Helyszín

Omniverzum Szabadegyetem Központ

1132 Budapest, Váci út 4. II. 5.

kapukód: 80 kulcs 8080

Köszönjük, hogy igényelted Önismereti program tájékoztatónkat